22 januari : 20.07
Läser just nu V
Längesen jag gav mig på just den här rubriken även om jag flimrade förbi ämnet under annan flagg för inte riktigt samma evighet sedan...
Har just denna dag placerat in Egyptologens gåta i bokhyllan och kan rekommendera den till den som söker något lite annorlunda. Detta år har jag också hunnit med att avsluta ytterligare fyra böcker:
Grundbulten av Kennet Ahl
Människa utan hund av Håkan Nesser
Isprinsessan av Camilla Läckberg
Round Ireland with a fridge av Tony Hawks
Ingen av dem har varit dålig - men ingen har heller varit världsomvälvande fantastisk (men ärligt talat, hur många böcker är det?!?)...

Den sista bok jag läste förra året var Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda och för att återknyta till rubrikens Läser just nu väntar nu ytterligare en bok av samma författarinna.
Vilken kommer snart att avslöjas på en hemsida nära dig…
26 juni : 10.42
Läser just nu IV
Sedan senast har jag hunnit med Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes, Lee Childs Fienden, Jens Lapidus Snabba Cash och nu senast PS Jag älskar dig! av Cecelia Ahern.

Nu har jag satt tänderna i Extremt högt & otroligt nära av Jonathan Safran Foer som tydligen är gift med Nicole Krauss (bara en sån sak) och jag kan inte låta bli att delge följande fakta som just fångats upp, jag citerar:
Hur som helst, en fascinerande sak som jag läste i National Geographic är att det finns fler levande människor på jorden idag, än som har dött under hela mänsklighetens historia. Det innebär med andra ord, att om alla skulle vilja spela Hamlet samtidigt så skulle de inte kunna göra det, för det skulle inte finnas dödskallar till alla!
Tänk vad mycket nyttigt man kan lära sig ändå!
7 juni : 08.18
Läser just nu III
Håkan Nesser och hans helt andra historia var lysande och är avslutad.
Avslutade är också Edward Finnegans upprättelse av Anders Roslund & Börge Hellström och Coś fan tutti med Michael Dibdin som upphovsman.
Idag slog jag igen In Black & White - The Untold Story of Joe Louis and Jesse Owens och nu väntar så äntligen och föga fantasifullt i dessa dagar: Luftslottet som sprängdes - bok nummer tre av Stieg Larsson i hans Millennium-triologi!
23 maj : 15.45
Läser just nu II
Efter att ha tagit mig igenom de båda delarna av Elsa Morantes Historien har jag också hunnit riva av en värmländsk thriller i andra världskrigsmiljö i form av Hönsen värper små ägg i år av Berndt Andersson.
Med dessa böcker tillbakastoppade i bokhyllan har jag nu istället gett mig i kast med mitt livs första Håkan Nesser:
En helt annan historia
12 april : 12.47
Läser just nu I
Har varit otroligt dåligt med bokläsande en period. Senast avslutade bok var Never let me go och den ställde jag tillbaka i bokhyllan redan 6 mars.
Just nu har jag dock kommit igång med Historien av Elsa Morante och den ska enligt vanligtvis säkra källor vara en höjdare.
Så fortsättning följer i frågan

Alla 
Läser just nu V  
Läser just nu IV  
Läser just nu III  
Läser just nu II  
Läser just nu I  
15 senaste : Samtliga 

Alla 
Höjdhopp 
Friidrott 
Musik 
Böcker 
Film 
Fotboll 
Ishockey 
Annan sport 
Allmänt & osorterat 


Samtliga inlägg 
           

© Copyright 
Stefan Holm 
scholm AB 
1999-2008