30 maj : 11.18
Ur arkivet VII
För att travestera SVT:s gamla flaggskepp Bullen:
Det är inte killen på bilden som skrivit på schloggen!


För er som inte kan storyn så fick jag nedanstående bild mailad till mig för ungefär 3,5 år sen och orsaken till detta behöver nog inte förklaras ytterligare även om fotot är taget i Forshaga.
Trots en del, ärligt talat ganska tafatta, försök att få svar på vem mannen på bilden egentligen var fann jag ingen lösning på gåtan.
Inte förrän Expressens Roos ryckte in, publicerade bilden och direkt från detektiven allmänheten: Bernard Isidor Lindström
Dock inget känt släktskap med undertecknad. Men det var i alla fall intressant att få ett namn på sin dubbelgångare, det sägs ju att vi alla ska ha en!
25 maj : 18.38
Ur arkivet VI
För alla er som sett filmen Bilar kan härmed meddelas att Luigi tycks ha lämnat Kylarköping för en stund och är på semester här i Formia!
2 maj : 20.13
Ur arkivet V
Av alla gåvor och presenter jag fick efter OS-guldet i Aten (en av de första sakerna var för övrigt en sombrero som jag fick en mexican i OS-byn medan jag åt mat efter finalen!) är bilden härunder definitivt en av de allra häftigaste. Konstnären med tavlan på sitt samvete heter Bertil Blom och är hemmahörande i Karlskoga!
26 april : 20.11
Ur arkivet IV
Vissa saker gör man inte så ofta, så när man väl gör dem är de värda att uppmärksamma.
Idag har jag varit hos farbror blå och skaffat ett nytt pass och alltså kan det vara på sin plats att visa hur jag sett ut i mitt gamla sedan den 12 maj 1997.
Håll till godo och plats för skratt:
 
11 april : 13.18
Ur arkivet III
Kul dekal i rutan på en bil som en gång stod parkerad bredvid min.
4 april : 18.34
Ur arkivet II
Att läsa insändare i tidningen är bland det roligaste jag vet.
Den här är saxad ur Aftonsnabeln hösten 1999 och har förbryllat mig sedan dess. Jag önskar verkligen att Roland kunde förklara hur ett framkastande av överkroppen vid landningen kan leda till ett världsrekord.
Jag är ingen längdhoppare men nog handlar väl allt om att fötterna ska landa tillräckligt långt fram?!?
25 mars : 17.32
Ur arkivet I
Alla har vi varit små - och visst är det så!
Saxat ur Värmlands Folkblad någon gång hösten 1999 - min frukostläsning sedan urminnes tider kör en ständigt pågående kulturgärning i form av att varje dag publicera saker som fanns i tidningen 20 år tidigare!

Alla 
Ur arkivet VII  
Ur arkivet VI  
Ur arkivet V  
Ur arkivet IV  
Ur arkivet III  
Ur arkivet II  
Ur arkivet I  
15 senaste : Samtliga 

Alla 
Höjdhopp 
Friidrott 
Musik 
Böcker 
Film 
Fotboll 
Ishockey 
Annan sport 
Allmänt & osorterat 


Samtliga inlägg 
           

© Copyright 
Stefan Holm 
scholm AB 
1999-2008