20 maj : 23.38
Träningsveckan IX
Sista inomhusveckan, sista rena grundträningsveckan och sista veckan hemma på ett tag. Och jag lyckades knyta ihop säcken riktigt bra - att det blev en del nya personbästan är redan rapporterat.
Höjdhoppandet fungerar också riktigt bra: 225 cm i flopp och 205 cm i sax både på onsdagens och lördagens hoppande. Har väl fortfarande känslan av att saxandet fungerar tekniskt bättre än floppandet - men å andra sidan har jag lättare för att hoppa sax än flopp på ren råstyrka, och det som just nu saknas är explosivitet. Kommer bara lite mer fart i benen borde det bli lite mer lyft i floppandet också.
Det som oavsett vilket känns väldigt, väldigt skönt är att jag vecka efter vecka efter vecka lyckats göra precis det jag har tänkt mig. Det är den första våren på tre år som jag lyckats hålla mig till den uppgjorda träningsplaneringen utan att missa några pass, övningar eller repetitioner!
Så nu har jag i alla fall lagt en riktigt bra grund inför sommaren, nu handlar det "bara" om att finslipa allting också - något som tyvärr kan vara nog så besvärligt!
Är i alla fall på plats i Formia nu för två veckors träningsläger här med möjlighet att hoppa utomhus i bra väder!

Alla 
En höjdhoppshistoria XXIII  
En höjdhoppshistoria XXII  
Höjdhoppsstatistik XXVI  
För 11 år sen IV  
Fundering XIX  
En fotbollshistoria XII  
För 20 år sen III  
Fundering XVIII  
Höjdhoppsstatistik XXV  
Fundering XVII  
För 11 år sen II  
Läser just nu V  
En höjdhoppshistoria XXI  
Höjdhoppsstatistik XXIV  
En höjdhoppshistoria XX  
15 senaste : Samtliga 

Alla 
Höjdhopp 
Friidrott 
Musik 
Böcker 
Film 
Fotboll 
Ishockey 
Annan sport 
Allmänt & osorterat 


Samtliga inlägg 
           

© Copyright 
Stefan Holm 
scholm AB 
1999-2008